Takaisin Gabonin menee korkeuksiin maailman jalkapallo on hyvin johdonmukainen: paljastaa vaatimaton "Lorient", hän herätti jalkapallo yleisölle elokuussa, kun viimeinen siirto ikkuna "black cats" on päivitetty sen ennätys määrä siirtyminen. Takaisin Gabonin tuli heti pelaaja avauskokoonpanoon. Luultavasti ylikuumentunut Britannian markkinoilla on hieman liioiteltu hinta nuori puolustava keskikenttäpelaaja, ja unelma löytää hänen N Golo Kante luultavasti nähden omistajat Sunderland, mutta yhdistelmä voima, monipuolisuus ja halu säilyttää korkea tahtiin, voit nähdä uusi Michael Essien halkeaman kautta sydämen. Lassana Coulibaly
Ikä: 20 vuotta Maajoukkue: Mali Klubi, "Bastian"
Edistymistä nuori Malin selvää, jopa ilman yksityiskohtaiset analyysi: tässä vaiheessa kaudella hän on pelannut seuran enemmän otteluita kuin aiemmin. Kyllä ja kun otetaan huomioon ongelmat, ranskan klubi, jossa on vammoja, ne nyt antaa vakava toivoo Coulibaly. Tyypillinen box-to-box keskikenttäpelaaja tuntuu kuin kala vedessä joukkue yhteisvaikutukset: se on vuorovaikutuksessa kumppaneita, ei kuulu, kun liikkuva pallo, ja vain yksi voi voittaa. Se ei ole aivan jalkapalloa, me tapana pelata "Bastian" ja siksi tahtoen tai tahtomattaan Lassana kiristää ja puolustava taitoja. Mali luultavasti toimii estoton tyyli, mitä 20-vuotias poika voi tulla tärkein löytö turnaus.Kukaan ei ole välttämätön? 5 pelaajaa, jotka voivat korvata Cazorla Arsenal Puhua niille, jotka voivat auttaa Arsenal puuttuessa espanjan velho, joka on tärkein pelaaja, Wenger joukkue.
En usko, että kukaan on yllättynyt siitä, että Arsenal on toinen kriisi vammoja. Olen yllättynyt vain siitä, että ongelma-alue oli keskikenttä, vaikka kauden alussa se Arsene Wenger oli kaikkein luottavainen. Joten olen varma, että jopa lähetti Jack Wilshere pelata "Bournemouth".
Mutta se on keskellä talvea, ja vahingon Francis Coquelin Arsenal jätti vain kaksi Keski-Keskikentän Aaron Ramsey ja Graniitti Jakou.
Loput – kuten Mohamed El-nenni ja Santi Cazorla ei ole saatavilla. Yksi Afrikkalainen Cup, ja toisen loukkaantumisen takia Achilles.
Kukaan ei ole välttämätön? 5 pelaajaa, jotka voivat korvata Cazorla Arsenal
Tietenkin, vaikein pelata ilman Espanjalainen, joka on keskeinen hahmo nykyinen Arsenaali. Ilman häntä joukkue vain näyttää erilaiselta. Eikö se ole enemmän tapana kehua tähti Alexis Sanchez ja Mesut Ozil, mutta Cazorla jos ei ole, niin lähellä sitä.
Wenger itse sanoi, että tammikuussa joukkue ei tule uusi keskikenttäpelaaja:
Keskikentällä meillä on monia pelaajia, mutta on olemassa useita syitä. Meillä on paljon hyviä pelaajia, mutta vaikka halusimme löytää toisen Cazorla erittäin vaikeaa.
Haluttomuus Wenger osallistua talven siirto ikkuna selvä – se on aina vaikeaa. Mutta veto ei ole sen arvoinen – tässä tilanteessa, hän saattaa menettää pelaajia. Mutta Ranskalainen vielä uskaltaa yrittää löytää toinen johtaja, ensinnäkin, hän etsii jonkun, kuin Espanjalainen. Cazorla 32, ja vammat ovat yleistyneet. Arsenal pelaa ilman häntä on paljon huonompi, niin se on aika löytää pelaaja, joka vähitellen otti hänen tehtäviään.
suosittelemme: Vedonlyönti Suomessa