A játékosok Groningen jelenleg egy vidám szezonban, nem vesztette öt egymás után, és az Eredivisie táblázat kilencedik huszonöt pont. Azt is biztosan sikeres szeretne ellen trápícímu az Excelsior, ami viszont kóstolta a győzelem ízét hétszer egymás után, és esett a széle alá a másodosztályban. Ebben a pillanatban a tizennegyedik helyen tizenhét pontot, tizenhét Rodou Kerkrade csak egy pont.

A hazaiak az első mérkőzés az új évben megnyerte a tetőtérben Heracles 4: 1, majd szakított békésen otthon Vitesse (1: 1), és az utolsó nyert értékes pontot a földön kedvelt Heereenveenu után gólnélküli eredmény. SBV Eindhoven kezdetben elvesztették 0: 2, majd holtversenyben utolsó Go Ahead 1: 1. Utolsó alkalommal, teljesen leégett Rody amikor szenvedett egy nagy összeomlás 0: 4, plusz elvesztette az egyik játékos.

Piros lap után nem sokkal negyed óra játék kapott egy fontos védő Jurgen Mattheij és kiválasztásuk és most találkozni. Különben neki bejutni a játékot Arghusem Elbers (mindkét probléma a hátsó combizom), sőt de Reuver (sérült boka). A hazai kiválasztás lesz választható Bet365 bonusz szinte teljes, a hiányzó csak van Weert problémák miatt a bokája. Groningen végén a téli átigazolási időszakban, elvesztette az egyik játékos.

Jobb védő Hans Hateboer volt szerződése végéig ebben az évben, és nem volt hajlandó kiterjeszteni, ezért a klub úgy döntött, hogy bemegy az egész olasz Atalanta Bergamo. FC edzője Ernest Faber reméli, a játékos tudja kezelni a szombati mérkőzést. "Excelsior jó formában, de az elhatározását, hogy sikerül jó, mert van, hogy újra játszani egy száz százalék. Ez az idő lesz a számunkra, hogy már kialakult a játék, és a mérkőzés alatt kontroll," mondta Faber magabiztosan.

Ősszel SBV sikerült megnyerni az eredmény 2: 0, az ellenfél és biztosan van valami, hogy visszatérjen. "Excelsior hosszú remekel rendhagyó szabványos helyzetek és gyors átmenetet a támadó a szárnyak, hogy csináld a védekező nagyon figyelmes. A levegő nehéz lesz érvényesíteni, meg kell próbálnunk, hogy olyan más változatok. Ha építünk a korábbi eredményeket tudtunk elérni mind a három pontot, "Faber mondta végezetül. http://bonusz-online.com